Köp rätt skal till din mobil

Om du gillar att lyssna på musik är din mobil med dig överallt. Det är skönt att bara kunna sätta i hörlurarna eller dina airdrops och lyssna på musik var du än är. För att mobilen ska hålla är det viktigt att du satsar på ett bra skal. Det är ju också roligt med ett skal som verkligen visar din personlighet.

Bästa skalet

Vilket är det bästa skalet för dig som musikälskare? Det beror på hur du använder din mobil och hur du brukar lyssna på musik. Brukar du sätta på en inspirerande låtlista med högt tempo för att jogga i skogen? Eller när du sitter på bussen eller i soffan? Rätt skal till rätt person är viktigt så att mobilen verkligen håller. Ett skal är ju också en accessoar, så satsa på ett skal som passar din klädstil. Om du precis investerat i en riktigt bra mobil, som en iPhone 12 eller Samsung, är det särskilt viktigt att din investering (och kompis) kan följa med dig överallt utan att repas eller skadas. Köp ditt iPhone 12 skal hos Teknikdelar som har populära märken som SiGN, iDeal of Sweden, Apple och många fler märken.

Mobilskalet – en accessoar

Eftersom vi har med oss mobilen överallt är det roligt att ha ett skal som verkligen visar vår personlighet. Vill du ha ett exklusivt skal i enfärgat läder eller har du en mer poppig personlighet? Vill du både ha ett skal som andas stil och kreativ personlighet satsar du på iDeal of Sweden. De har magnetskal som är kompatibla med iDeals hållare och plånböcker. Ett perfekt koncept för dig som gillar stil och vill kunna hålla ordning på dina saker.

Festskal

Om du ska på en fest kan du också passa på att köpa ett särskilt festskal. Det är ju skillnad på vardag och party: andra kläder, smycken och varför inte också ett annat skal? Beroende på din personlighet satsar du på mer glitter och färg, eller på att ge ett mer sobert intryck. Naturligtvis beror det också på festen. Om du är bjuden på bröllop eller vet att det blir lite finare fester framöver kan du satsa på ett skal som matchar dina kläder. Inte övermatschar, men som lyfter din outfit. Tänk på din mobil som en förlängning av din handväska. Om du bär enfärgade kläder eller främst har vitt, svart eller beige, är det mycket snyggt med en väska eller mobilskal i en helt avvikande färg som ger hela din outfit karaktär.